Популярне

Стійкі парфуми або як зберегти аромат

Парфуми – важливий аксесуар чоловіків та жінок. Обрати улюблений аромат нескладно, а ось щоб він супроводжував Вас протягом дня і був стійким - з цим моментом може бути складно.
 

Варто знати, що виділяють: Parfum, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Eau de Cologne. Відповідно, стійкий і дорогий вид парфумерії – духи, а найслабший – одеколон. То ж не варто очікувати від слабкого аромату довготривалу стійкість.
Щоб аромат був стійким варто знати декілька правил:
Більшість із нас, коли збирається на роботу, зустріч із друзями, парфуми наносить тоді, коли вже виходить із дому. Таким чином, аромат протримається недовго, бо те, що Ви нанесли вбирається в одяг, а він, як правило, погано передає аромати. Крім цього, якщо наносити парфуми на одяг, то є ризик отримати пляму.
Не варто зберігати парфуми у ванній кімнаті, чи під впливом сонячних променів, бо вологість та тепло можуть вплинути негативно.
Наносити парфуми на волосся – помилкова дія, бо спирт що міститься у ньому може сушити шкіру голови і саме волосся.
Щоб парфуми розкрилися і трималися довше їх варто наносити після душа на шию, зап’ястя, згини ліктів.

Іннеса Свіца
Всі статті автора

Суспільство

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією