Популярне

З 29 березня у Тернопільській громаді діятимуть додаткові обмеження в умовах карантину

Враховуючий значний ріст захворюваності на COVID – 19 у місті впродовж останніх тижнів та завантаженість лікарень, на засіданні міського оперативного штабу прийнято рішення про введення додаткових обмежень у місті.

 

Прийняті рішення починають діяти з 29 березня, а саме:

1.Забезпечити діяльність закладів дошкільної освіти з неухильним дотриманням протиепідемічних заходів,  затверджених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 22 вересня 2020 року №55.

2.Керівникам закладів загальної середньої освіти з 29.03.2021 року організувати навчання учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання, а учнів 1-4 класів - у звичному режимі (офлайн).

3.Керівникам закладів позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти забезпечити роботу закладів, організацію освітнього процесу у режимі дистанційного навчання (онлайн).

4.Заборонити проведення в закладах освіти  масових заходів (освітніх, наукових, свят, вистав, тощо) за участю здобувачів освіти з більш ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів).

5.Заборонити роботу після 22-ї та до 7-ї години, із забороною проведення розрахункових операцій після 21-ї години, суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

6.Перевезення пасажирів в таксі здійснювати в засобах індивідуального захисту та у кількості не більше трьох пасажирів або в межах однієї сім’ї з дітьми в легкових автомобілях.

Також, відповідно до рішення, буде посилено контроль за дотриманням карантинних вимог правоохоронцями.

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією