Популярне

На Тернопільщині почали ремонтувати дорогу національного значення

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» на Тернопільщині розпочали ремонт дороги національного значення Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль.

Цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення у Фейсбуці Служби автомобільних доріг в Тернопільській області.

«Передбачається облаштування основи дороги шляхом холодного ресайклінгу, вирівнювального шару асфальтобетону, завтовшки 10 см і 5-сантиметрового шару щебнево-мастильного асфальтобетону. Встановлять і бар’єрне огородження, освітлення та влаштування тротуарів з бруківки у межах населених пунктів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що поліпшать безпечні умови руху на ділянках з крутими поворотами, на спусках чи підйомах встановлюватимуть спеціальні дельта-блоки. Відремонтують і два мости.

Від обласного центру до межі Хмельницької області дорогу лагодили 2018 року. А от від Тернополя через місто Бережани до меж Івано-Франківської області цей автошлях не знав ремонту ще з 1990-х років.

Усього ж у рамках програми «Велике будівництво» на Тернопільщині запланували реалізувати 16 проєктів. Для цього в держбюджеті передбачили понад 120 млн грн.

Як повідомляло агентство, програмою Президента «Велике будівництво» у 2021 році передбачено відремонтувати трасу М-30 Стрий – Ізварине протяжністю 1400 км, яка з'єднає захід і схід України.

Раніше повідомлялося, що Президент Володимир Зеленський під час всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура» 22 лютого повідомив, що в Україні у 2021 році буде побудовано та відновлено 4500 км доріг державного значення та 2000 км місцевих доріг.

Національний проєкт «Велике будівництво» був ініційований Президентом восени 2019 року. Мета проєкту – побудувати необхідні об’єкти інфраструктури по всій Україні. lustzone.ch

 

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією