Популярне

Тернопільський Миколай уже в дорозі

До дня Святого Миколая Сергій Алілуйко дав цікаве та ексклюзивне інтерв’ю.

День Святого Миколая кожного року чекають усі: і діти, і дорослі. Діти просять у святого подарунки, пишуть йому листи із проханням здійснити їхні мрії, моляться за своє здоров’я та здоров’я своїх найдорожчих людей.

19 грудня – це свято чудес. Вважається, що святий Миколай уночі підкладає подарунки чемним діткам, а тим, хто погано себе поводив – різочку.

Дорослі також вірять в диво. Одним з таких дорослих, який досі щиро вірить, що в ніч на Святого Миколая відбуваються чудеса є Сергій Алілуйко – власник комп’ютерної компанії Віват сервіс. Він вирішив поділитись своїми думками з приводу цього свята, відповівши на декілька запитань.

Сергію, чи знаєте ви хто такий Святий Миколай?

Звичайно. Святий Миколай – це реальна особа, єпископ, який прославився своїм милосердям та любов’ю до дітей. Чудотворець народився в багатій сім’ї. По смерті батьків він отримав досить великий спадок, проте не став жити в розкошах, а вирішив допомагати бідним. Прозвали його Чудотворцем через те, що свої добрі справи він творив уночі, підкладаючи подарунки потребуючим. Останні дійсно вірили в те, що сталося чудо.

Чи замовляють люди подарунки у ВІват сервіс на день Святого Миколая?

Так, замовляють. Перед днем Святого Миколая щороку у наших магазинах ажіотаж на подарунки, є багато покупців.

Що у Віват сервіс зазвичай на подарунок купують для дорослих, дітей?

Люди купують різне – що кому до смаку. Зазвичай для дорослих купують ноутбуки, ТВ техніку, різні аксесуари, павербенки, смарт-годинники, для автомобілістів – відеореєстратори.

Для дітей часто купують інтелектуальні нічники, настільні лампи, гаджети, джойстики і тд. Також, досить часто у нас замовляють елітні телевізори та ноутбуки.

Чи замовляєте Ви своїм рідним та близьким тут подарунки?

Так, звичайно, замовляю.

Чи писали Ви листа Миколаю? Який подарунок би хотіли отримати в це свято?

Я писав листа Миколаю ще в дитинстві. Я завжди чітко знаю, що хочу отримати від св. Миколая і особисто його про це попросив, в голос свої бажання не хочу говорити, бо це ж маленький секрет, який відомий тільки мені і Миколаю.

Насправді, для мене особисто дуже важливим подарунком від святого є здоров’я і добробут моїх рідних, а також людей, які зі мною творять і працюють. Хочу привітати всіх із днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святам. Ну а подарунки ви знаєте де купувати, чи не так?

Компанія Віват сервіс гостинно запрошує до себе в гості, щоб допомогти підібрати своїм найближчим оригінальні та цікаві подарунки.

Ми знаходимось за адресою: м. Тернопіль, вул. Білогірська, 18Б

Зателефонуйте: 0352 404-700067 350-62-55
Ми працюємо:  09:00-19:00; сб: 09:00-14:00.

 

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією