Популярне

«Будь чесним зі мною». Як відучити чоловіка брехати?

На жаль, багато дружин переконані, що їхні чоловіки фантазери та обожнюють придумувати казочки. Що робити, якщо локшина на вухах уже набридла, а чоловік не перестає брехати?

Одна справа, коли батько вигадує своїй дитині історії перед сном, але якщо він починає постійно обманювати своїх близьких – це серйозний привід для хвилювання. В такому випадку потрібно знайти методи боротьби. Та перш ніж усувати проблему, давайте розберемося, чому вона виникає.
Найчастіше чоловік бреше, щоб не нариватися на зайві йому неприємності. Йому легше сказати, що він затримався на роботі, аніж признатися дружині, що пив з друзями, які її так дратують, пиво. Багато чоловіків бояться відповідальності чи вияснень стосунків, тому брешуть, мовляв, «поговоримо про це завтра/іншим разом». Також обман з’являється тоді, коли почуття до жінки стали холонути, відбувається це через постійні запитання й телефонні дзвінки дружини, на кшталт «Де був? З ким? Що робив?».  Існують і патологічні лжемовці, яким брехня потрібна, наче повітря, вигадувати історії про себе для них, як хобі. Це єдиний випадок, коли жінка уже ніяк не зможе вплинути на свого чоловіка.
Є безліч способів для того, щоб відучити чоловіка брехати. Ось декілька з них:
-    боріться не з самим чоловіком, а зі своїм ставленням до нього, як до особистості. Проблеми, які Вас хвилюють, потрібно одразу вирішувати, доходити спільної думки. Якщо Вас дратують його друзі – поговоріть з ним, висловіть свою точку зору й вислухайте чоловіка. Врешті-решт, це – його друзі. Цілком ймовірно, що вони не такі погані, як Вам здається й мужчині більше не прийдеться брехати з ким він і де;
-    припиніть постійно його контролювати. Кохання і сім’я, безумовно, найцінніше в житті, але кожна людина має право на особистий простір, ущемляти його– найбільша помилка. Інакше чоловік буде Вам постійно брехати, щоб вирватися з «клітки». Чим менше контролюєте свого чоловіка, тим більше він розуміє, що дружина йому довіряє й прагне повернутися до неї додому;
-    скептично віднесіться до порад подруг, що є спеціальні магічні ритуали задля того, щоб коханий перестав брехати. В жодному випадку вони не подіють, оскільки риси характеру навряд чи можна виправити таким способом. За винятком, якщо Ви дуже сильно вірите у диво, а також маєте схильність до самонавіювання. Є «ворожки», які начебто вміють насилати на чоловіка хворобу при кожній його спробі збрехати. Хіба Ви бажаєте такої долі батькові своїх дітей?
Часто жінки запитують Google «Як дізнатися, що чоловік тобі бреше?». Насправді, особливих вмінь для цього не потрібно. Жінка відчуває це на рівні інтуїції. Довіряйте один одному, будьте щирими у відносинах і тоді брехати не доведеться, хоча пам’ятайте, що абсолютної чесності не буває в жодній сім’ї. Інколи чоловіки обманюють з хороших цілей. Наприклад: «Кохана, повернуся з відрядження завтра», а самі ввечері дзвонять у двері з букетом квітів. Все заради любої дружини, вона ж так любить сюрпризи!
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією