Популярне

Гурт СКАЙ з Тернополя презентував нову відеороботу

Відомий гурт "СКАЙ" зняв "тернопільський" кліп на нову пісню.

«СКАЙ» — український рок-гурт, що виконує музику в стилі альтернативний рок, поп-рок та нової хвилі пост-панку.
Гурт брав участь у проекті «Свіжа кров», де на молодих музикантів звернув увагу Едуард Клім, директор компанії-власниці лейблу Lavina Music. Першою композицією, яка принесла гуртові широку популярність, стала пісня «Тебе це може вбити».
За короткий час гурт здобув популярність, в основному у Західній Україні, виступивши на фестивалях «Червона Рута»«Перлини сезону»«Таврійські ігри» та інших
 
Гурт презентував нову відеороботу “Кожного дня” - одну з найкращих пісень свого шостого альбому "Рідкісні Птахи", що здобув нагороду від Best Music як bestseller 2018 року.
Музиканти закликають змінювати світ на краще кожного дня.

“Ми живемо і вмираємо, сміємося і плачемо, працюємо і творимо кожного дня. Кожного дня кожен з нас йде до своєї мети. Кожного дня у нас є шанс змінити себе і цей світ на краще. І саме цей посил яскраво підкреслений у цій відеороботі. Бо наш світ прекрасний і ми теж в ньому мусимо бути такими ж", - говорить лідер гурту Олег Собчук.

Як зазначається, всі кадри кліпу були відзняті тернополянами (і дуже багато відео саме з Тернополя, де й народився СКАЙ), а саме братами Шевчишиними, що живуть нині у Каліфорнії, та Іваном Заставецьким, який зараз проживає в Тернополі. Тому кліп можна вважати "тернопільським", хоч і знятий він у різних частинах світу.

“Приємного перегляду! Будьте щасливі кожного дня! Миру, поваги і добра!” - побажали музиканти своїм слухачам.

 

Емма Кец
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією