Популярне

Концерт Uriah Heep в Києві

Що ви зазвичай робите у вільний час? Спілкуєтеся з друзями, йдете на концерт улюбленої групи, відвідуєте кафе і торгові центри? В Києві достатньо місць, куди можна сходити на дозвіллі.

Одне з головних подій зими - концерт легендарного гурту Uriah Heep, який виступить на сцені Жовтневого Палацу. Якщо ви не охочі до важкої музики, можете знайти на афішах вдалий захід (https://kiev.ticketsbox.com/concert/) і замовити квитки онлайн на сайті Тікетсбокс. 

Афіша концертів столиці

Uriah Heep

Легендарна британська рок-група святкує 50-річний ювілей, півстоліття музиканти радують слухачів відмінною музикою. Для людини - це солідна цифра, а для групи - ознака якості. Кілька поколінь виросло на їх піснях, але вони не зупиняються на досягнутому і продовжують активну творчу діяльність. В Україну гурт приїжджає не вперше, а в гастрольному турі в честь ювілею наша країна займає не останнє місце. Побачити грандіозний концерт ви можете самі: купіть квиток і приходьте разом з друзями та близькими. На концертах легендарної групи немає вікових обмежень: хтось згадує молодість, хтось відпочиває від рутини, а хтось знайомиться з творчістю колективу. 

Місце: Жовтневий Палац 

Час: 7 лютого

Ціна квитків: 349-1999 гривень

Оркестрове шоу “Cinematic Symphony”

Якщо хочете здивувати своїх близьких і побачити чарівне шоу, тоді приходьте на концерт Cinematic Symphony в Київський планетарій. Класичні і сучасні композиції з проекцією зоряного неба - від цього заходу ви отримаєте масу вражень. Цей концерт буде тримати вас в напрузі: на тлі зоряного неба звучать композиції Баха, Моцарта та пісні з улюблених кінофільмів. Український унікальний оркестр Eclectic Sound Orchestra, який вже встиг підкорити європейську публіку. Вони відрізняються від традиційних тим, що працюють в різних жанрах і експериментують з традиційним звучанням. 

Місце: Київський планетарій

Час: 1 грудня

Ціна квитків: 250-450 гривень

Jamala

Ось уже десять років як талановита виконавиця Джамала радує слухачів своєю творчістю. Ювілей своєї творчості співачка проведе в колі відданих шанувальників, які з нетерпінням чекають грандіозного концерту в Києві. Вперше на великій сцені співачка з'явилася на конкурсі “Нова хвиля” в Юрмалі і миттєво підкорила публіку своїм талантом. Зараз ім'я Джамали відомо кожному: вона випустила чотири альбоми, знялася в декількох фільмах, встигла побувати в журі проекту “Голос країни”. Джамала не боїться експериментувати і продовжує дивувати глядачів різноплановими композиціями: від народних пісень до джазу. На честь 10-річного ювілею зі сцени прозвучать всі знакові для співачки композиції, а ще вона приготувала кілька нових. Після перемоги на музичному конкурсі “Євробачення” співачка отримала міжнародне визнання, тому часто гастролює за кордоном і співпрацює з кращими продюсерами і сонграйтерами. Не пропустіть концерт улюбленої виконавиці, адже вона приготувала для вас багато сюрпризів. 

Місце: Жовтневий Палац

Час: 30 листопада

Ціна квитків: 350-2590 гривень

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Чер
12
Знайшовши якість і захист: де купити найкращі плівки для ламінування

Чи часто ви знаходите себе у пошуку ідеального рішення для збереження і захисту ваших важливих документів та фотографій? Ламінування є надійним способом зберегти документи від зносу, забруднень та вологості. Якщо ви шукаєте найвищу якість плівок для ламінування, то ви потрапили за адресою! У цій статті ми розкажемо вам про найкращі місця, де можна придбати плівки для ламінування, які гарантовано забезпечать вам бездоганний результат.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією